Haber ve Duyurular

07

 
GSV SPOR SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

 

Değerli site sakinlerimiz,

2017 yılı Nisan ayı içerisinde yapılan seçimler sonucunda göreve gelen Yönetim Kurulumuz Ada Temsilciler Kurulumuzca kabul edilen bütçe ve Yönetim Planımızda düzenlenen yetkiler çerçevesinde bir bütçe dönemini geride bırakmıştır.

Nisan 2018 ayı içerisinde Blok Kat Malikleri kurulları toplanarak en üst karar mercii olan Ada Temsilciler Kurulunu oluşturacak blok yönetici ve deneticilerini seçecek, Ada Temsilciler Kurulu da site Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunu seçerek önümüzdeki dönem bütçesini kabul edecektir.

Yönetim Kurulumuz bir bütçe dönemi süresince Ada Temsilciler Kurulu ile yakın işbirliği içerisinde görev yapmış, sorumlu, hesap verebilir, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek Sitemizin menfaatlerini koruma bilinciyle hareket etmiştir.

Görev yaptığımız dönem süresince yakın desteklerini esirgemeyen, yapıcı eleştiriler getiren, önerileriyle önümüzü açan Ada Temsilciler Kurulumuza ve site sakinlerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Kusursuz, mükemmel, dört dörtlük bir yönetim icra ederek Sitemizin bütün sorunlarını çözdüğümüzü elbette iddia etmiyoruz. Görev yaptığımız dönem içerisinde yönetim anlayışımızın gereği olarak sorunlara uyumlu, iyi niyetli ve tasarruflu bir şekilde yaklaştığımızı ifade etmek istiyoruz. Sitemizdeki her kat malikinin bu sorumluluğu en az bizim kadar yerine getirebileceğine inanıyoruz.

Bu açıklamalardan sonra geride bıraktığımız bütçe dönemi içerisinde yapılan hizmetlere aşağıda yer verilmiştir.

 

1. ASANSÖRLER

2017- 2018 Bütçesinde yer alan son revizyon taksidi olan 42.540,00.-TL ENER-G Asansör firmasına ödenmiştir. Ayrıca yıl içerisinde yapılan kontrollerde 26 adet asansörümüzün 13 tanesi (eskiler) kırmızı, 13 tanesi (yeniler) mavi etiket aldılar. Kırmızı ve Mavi etiket almasına sebep olan bütün eksiklikler giderilmiştir. Şu anda 26 asansörümüz de en üst güvenlik seviyesini ifade eden yeşil etikete sahiptir.

 

2. POSTA KUTULARI

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan 13 Blok posta kutuları yenilendi. Yapılan işe karşılık firmaya toplamda 23.604,13.-TL. ödendi. Posta kutuları anahtarları imza karşılığında kat maliklerimize dağıtıldı.

 

3. GÜVENLİK KULÜBELERİ

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan A- Güvenlik kapısına çıkış için yaya bariyeri alınmıştır. Ayrıca A- Güvenlik kulübesinin düşük olan zeminin yükseltilmesi işlemleri tamamlanmıştır.

 

4. SGK DAVASI

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan Vefat eden çalışanımız Mürsel Pekgöz davasından dolayı Sosyal Güvenlik Kurumuna 17.930,75.-TL. ödeme yapılmış olup, SGK. İle olan dava kapanmıştır.

 

5. DOĞALGAZ TOPRAKLAMA

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan 13 blok doğalgaz topraklama işlemleri yaptırılmış olup firmaya yapılan iş karşılında 7,670.00.-TL. ödeme yapılmıştır.

 

6. ENERJİ KİMLİK BELGESİ

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması yasal bakımdan zorunlu olan Enerji Kimlik Belgesi için Yetkili Firmayla anlaşma sağlanmış olup, Binaların enerji kimlik belgeleri alınmıştır.

 

7. OTOPARK ALANINDAKİ ÇİZGİLER

2017- 2018 Yatırım bütçesinde yer alan Otopark çizgileri yenilenmiş, ayrıca 4 adet engelli otoparkı yaptırılmıştır. Deforme olmuş oluk ve parke taşlarının tamirleri yaptırılmıştır.

 

8. GÜVENLİK KAMERALARI

Sitemizde kurulu 3 kayıt cihazı ve 46 adet analog kamera bulunmaktaydı. Bu kameralardan önceki yönetim 1 adet kayıt cihazı ve 7 adet kamerayı yeniledi. Kalan 2 kayıt cihazı ve 10 adet kamera yönetimimiz tarafından yenilendi. Toplamda 17 kamera ve 3 kayıt cihazı yenilenmiş olup, Geriye 29 adet kamera yenilenmesi gerekmektedir.

 

9. BAHÇE PEYZAJI

a) İlaçlama firmasına çevre, ağaçlar, blok içleri, sığınaklar, hidrofor dairelerinin ilaçlaması yapılmıştır.

b) Çevre sulama kuyusunun genel bakımı yapılmış olup, dalgıç pompası ve motor değiştirilmiştir.

c) Blok önlerine kış çiçeği, site içine gül ve çevre duvar kenarlarına sarmaşık bitkiler dikildi.

d) Bayraklar için blok çatılarına 8 adet asma mekanizması yaptırıldı. Ayrıca 4 adet 6x9 metre ebadında Türk bayrağı alındı.

e) Site içerisindeki elektrik panolarının etrafı tel örgüyle kapatıldı. Çürüyen 2 adet çevre elektrik panosu değiştirildi.

f) Site içerindeki kırılan beton logar kapakların yerine PVC. Kapaklar taktırıldı.

g) 2 adet Vitesli çim biçme makinesi, 1 adet misinali motor ve turbo motorlu ilaçlama makinesi alındı. (toplamda 5.530.-TL. ödendi.)

 

10. YANGIN ALGILAMA SİSTEMİ

Yönetim Kurulu kararınca yangın algılama ve gaz sensörleri bakımı sözleşmesi Teksis firmasıyla yapılmış olup, ilk altı aylık bakımları yaptırılmıştır.

 

11. ÇATI BAKIMI

B-C-P- Bloklarımızın çatılarında deforme olmuş kırılmış kiremitler değiştirildi. Tespit edilen akıntılar onarıldı. Ayrıca C blok sığınakta çöken tavan ısı yalıtımları yeniden yapıldı.

 

Değerli site sakinlerimiz,

Konum olarak Eryamanın en güzel yerinde bulunan sitemizin daha düzenli, bakımlı, yaşanabilir bir site olması konusunda yapacak çok iş olmakla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapma azmiyle hareket ettiğimize inanıyoruz. Yapılan çalışmalarda desteğini ve yardımını esirgemeyen komşularımıza şükranlarımızı sunuyor, daha nice yıllar mutlu ve huzurlu bir site ortamında yaşamayı ümit ediyoruz.

Saygılarımızla.

 

Gökhan ATLI
Yönetim Kurulu Üyesi
Sayman 
Ali Erdoğan KAPUCU
Yönetim Kurulu Üyesi
Başkan 
Hakkı Gürkan ÖZGÜR
Yönetim Kurulu Üyesi
Başkan Yrd. 

 

Bu haber toplam 1244 kişi tarafından okunmuştur.
İşlem: E-posta | Permalink