Haber ve Duyurular

08

 

1 MAYIS 2013 - 30 NİSAN 2014 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

Yönetim Kurulumuzun 1 Mayıs 2013 - 30 Nisan 2014 tarihleri arasındaki faaliyetlerine ilişkin rapor kat maliklerini bilgilendirmek amacıyla aşağıya çıkarılmıştır;

A- YÖNETİMİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER:

1- Çevre sulama kullanılmak üzere 120 tonluk betonarme sulama deposu yaptırıldı. Burada çıkan 3 adet plastik depo 1200.- TL karşılığında satıldı. Siteye gelir kaydedildi.

2. Yeni çıkan asansör bakım ve işletme yönetmeliğine göre (Her yıl) Etimesgut Belediyesi ile UDEM Uluslar arası belgelendirme Denetim Eğitim Ltd. Şti. Arasında yapılan sözleşme gereği 26 adet Asansörümüzde eksiklerimiz tespit edilmiş olup; öncelikli yapılması gereken işlerimiz için Parçalar Site Yönetimi tarafından alınmış montajı ve bakımları Asansör Firması tarafından yapılmıştır. Diğer kalan eksiklerimiz bir yıl içerinde sırasıyla yaptırılacaktır.

3- Sitemizde kullanılan 26 adet asansörün aylık ve yıllık bakımları yapılmış olup; 2014 yılı için hizmet sözleşmesi Tepe As Asansör firmasıyla yapılmıştır.

4- 13 blok girişine ışıklı tabela yaptırıldı.

5. Siteye ait olan 2 adet totem (ışıklı pano) eski iskeleti üzerinden yeniden yaptırıldı.

6- Bütün blokların kenarlarındaki tretuvarların tamiri ve bakımı yapıldı.

7- Site içerisindeki bütün ağaçlarımız budandı ve dipleri çapalandı yaza hazır hale getirildi.

8. Sitemiz yönetim planında yaptırılması zorunlu kılınan müşterek alanlar zorunlu sigortası ile birlikte asansör mali mesuliyet sigortası, işveren sorumluluk sigortası ve üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortası yaptırılarak ileride doğabilecek maddi ve manevi zararlarla ilgili tedbirler alınmıştır.

9- 13 blok zemininde bulunan su depolarının temizliği, bakımları ve buna bağlı olarak 52 adet hidrofor motorunun tamirleri bakımları yaptırıldı.

10. Tüm harcamalarda kat maliklerimizin mali durumları göz önünde bulundurularak tasarruf ilke ve esaslarına dikkat edilmiş savurganlıktan kaçınılmıştır.

B- SİTEMİZDE YAPILMASI İSTENİLEN İŞLER:

Kat Maliklerinin, yönetimimiz tarafından İş planında alınmasını istedikleri konular aşağıda maddeler halinde öncelik sırası düşünülerek yazılmıştır. Bu işlerin yapılıp, yapılmamasına ve yapılacaksa hangisine öncelik verileceğine karar vermek tamamen yeni seçilecek Ada Temsilciler Kurulunun kararıyla olacaktır.

1- Can ve Mal Emniyetinin sağlanabilmesi, sitemizi daha güvenli bir site konumuna soka bilmek için güvenlik hizmeti satın alınabilir.

2- Site İçersindeki ışıklandırmanın çoğaltılması.

3- Kat maliklerinin temizlik şikayetlerini göz önünde bulundurarak temizlik işlerinin özelleştirilmesi konusunun tartışılması.

4- Kat maliklerinden gelecek yeni öneriler.

Yönetim Kurulu

 

Metin KANMIŞ     
Burhan EKEMENLİ     
Ali Erdoğan KAPUCU
Başkan Başkan Yardımcısı Sayman Üye

 

Bu haber toplam 1593 kişi tarafından okunmuştur.
İşlem: E-posta | Permalink